Előjegyzés *** HA NÁLUNK PRÓBÁLSZ, MINDIG JÓL JÁRSZ! *** ZENEKAROK KÉPVISELETE, FELLÉPÉSEK-KONCERTEK SZERVEZÉSE   
_21.jpg
_26.jpg
_26.jpg

A stúdió feljátszóhelyiségének mérete és akusztikája tökéletesen megfelel a zenekari próbák lebonyolítására is. Mérete 64 m2, így nagy létszámú zenekarok is kényelmesen elférnek.

Arra törekszünk, hogy a zenekarok minél kényelmesebben, a legjobb hangzás és felszerelés mellett gyakorolhassanak. Minden van, ami egy zenekari próbához szükséges a pengetőktől és a dobverőktől kezdve a billentyűállványon keresztül a csöves erősítőig. Vonós és fúvós hangszerek, akusztikus gitárok kihangosítása sem okoz problémát. Az énekesek részére a legjobb minőségű JBL-Dbl 2x 1800W gerjedésgátlóval kompresszor-limiterrel ellátott hangrendszer, mikrofonok, állványok, kottatartók állnak rendelkezésre.

Külön figyelmet fordítottunk arra, hogy a dobosok jól hallják a zenét, /saját maguk által vezérelt monitor rendszerrel/, a zenekar pedig jól hallja a dobokat /kihangosítással/. Természetesen lehetőség van arra is, hogy a dobos, vagy más hangszeres, illetve az énekes egyedül, önmagában gyakoroljon zenei alapok és metronóm használata mellett.

Ha éppen nincs még gitárod, vagy basszusgitárod, cintányérod, duplázód, vagy elfelejtetted elhozni a próbára, nálunk ezek is bérelhetők. Ne tömd tele a táskádat mindenféle kábellel meg hevederrel, amitől már - mire ideérsz -leszakad a kezed, ezeket nálunk ingyen megkaphatod a próbák idejére. Persze, ha cipelni akartok, és ragaszkodtok a saját cuccokhoz, nyugodtan hozhatjátok, itt elfér. 

Mindezek mellett TV, CD-DVD lejátszási lehetőség, és Internet kapcsolat áll rendelkezésre mindazok részére, akik más zenekarok felvételeit szeretnék meghallgatni, illetve megnézni, vagy csak szünetben  szeretnének egy kicsit kikapcsolódni. Próba után levezetés képen a ping-pong asztalt és felszerelést is kipróbálhatjátok.

A stúdió könnyen megközelíthető. Az Őrs vezér tértől kb. 15 perc alatt ide lehet érni, és azok, akik gépkocsival jönnek, kényelmesen és ingyen parkolhatnak.

A próbákról és a gyakorlásról készített hangfelvétellel elõsegíthetjük a zenészek és a zenekarok fejlõdését, az új zeneszámok megkomponálását és kigyakorlását.

Az árakat megtaláljátok a "Szolgáltatások " menüben
 

  ki/be - |10|
This text will be replaced by the flash music player.